Polypropyleenkoffers

Polypropyleenkoffers

Beat

In tegenstelling tot veel blistersverpakkingen is BEAT een duurzame, resistente en herbruikbare koffer. Kleine, hoogwaardige en designgerichte koffers die perfect zijn voor productpresentaties. In totaal 19 verschillende koffermaten.

Heavy

Een koffer met dergelijke speciale constructiekenmerken was nooit eerder op de markt verkrijgbaar.Dubbele wanden voor maximale stabiliteit en rubberen handgreep voor comfortabel gebruik. Optioneel verkrijgbaar met afneembare trolley met grote wielen.

Jazz

JAZZ is een plastic koffer met een hoge stabiliteit en technische uitstraling. Hij biedt veel ruimte en een breed overzicht. JAZZ is verkrijgbaar in 15 verschillende maten voor bijna elk type apparaat

Mambo

Deze koffers bestaan in enkelwandige uitvoering met een sluiting en handgreep. Interieur kan met hardschuim of vulling voor boren. Door zeefdruk of ‘in moulding labeling’ kunnen de koffers gepersonaliseerd worden. De koffers en sloten zijn verkrijg (...)

swing

Met een futuristisch ontwerp krijgt u de kans om een moderne en tegelijkertijd praktische case te gebruiken. SWING vind de weg in verschillende industrieën, zoals de speelgoed- en speelgoedindustrie, meettechniek, apotheek en promotie. SWING is besch (...)

tekno

Met de kunststof koffers van TEKNO beschikt u over een modern ontworpen verkoopverpakking en een praktische publiciteitsdrager die optimale bescherming biedt voor hoogwaardige en gevoelige producten. TEKNO is verkrijgbaar in 15 verschillende maten.

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT? CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND.

Contacteer ons